LAATULUPAUS LIIKENNE GREKULA

 

Joukkoliikennelain 48§ mukainen laatulupaus.

 

Liikenne Grekula on Yppärin Liuskekivi Ky:n markkinointinimi. Liikenne Grekulan arvoina ovat luotettavuus ja turvallisuus. Perheyhtiönä toimimme aina jokaisen asiakkaan edun mukaisesti.

 

Tarjottavat liikennepalvelut

Liikenne Grekula tarjoaa joukkoliikennepalveluita Suomessa ja tilausliikennettä EU:n alueella. Palveluihin kuuluvat tilausliikenne taksiautolla ja linja-autoilla. Säännöllisen ostoliikenteen piiriin kuuluvat koulukuljetukset ja palveluliikenne.

 

Turvallisuus ja henkilöstö

Henkilöstömme on saanut liikennealan koulutusta ja parannamme heidän osaamistaan säännöllisellä jatkokoulutuksella.  Noudatamme kaikissa tilanteista lain määrittelemiä lepo- ja ajoaikasäädöksiä.  Turvallisuus ja palvelun laatu ovat toimintamme perusta.

 

Kalusto

Linja-autot ovat 8-50 paikkaisia nykyaikaisia turisti ja linjaliikennevarusteisia busseja. Kalustoomme kuuluu myös  1+8 paikkainen paarivarusteltu invataksi. Lisäksi osassa linja-autoia on mahdollisuus pyörätuolin ja paarien kuljetukseen. Kaikki autot ovat jäähdytysilmastoituja. Isojen bussien varusteluun kuuluu WC ja DVD-soitin. Kaikissa ajoneuvoissa on kalibroitu alkolukko.

 

Reitit ja aikataulut

Säännölliseen ostoliikenteeseen kuuluvat vuorot aikataulutetaan ja tiedotetaan yhteistyössä tilaajan kanssa. Tällä hetkellä yrityksellä ei ole linjaliikennettä

 

Matkaliput ja hinnat

Yleisessä joukkoliikenteessä noudatamme matkalippujen hinnoissa Matkahuollon kilometripohjaista hinnoittelua.  Maksuvälineenä käytämme tilaajan määrittelemiä järjestelmiä. Tällä hetkellä emme harjoita linjaliikennettä. Taksiautossa noudatamme taksiliikenteen hinnoista annetun asetuksen mukaisia taksoja.

 

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Tyytyväinen asiakas on meille sydämen asia. Saatu asiakaspalaute on meille tärkeää ja auttaa kehittämän palveluamme.

 

 

Turvallista matkaa!

 

Liikenne Grekula

 

Lisätietoja palveluistamme löydät internet sivuiltamme www.grekula.fi.

Facebookista löydät myös Liikenne Grekulan.

Sähköposti: liikenne@grekula.fi ja puhelimitse 0400 589 036

 

Liikenne Grekula

Kelantie 40

86170 Yppäri

Y-tunnus 0792638-3

myynti@grekula.fi

Taksi / 0400 382 218

Tilausajot 0400 589 036